Beloningsgericht trainen bij KC REO

RIJSSEN - Bij Kynologenclub Rijssen en omstreken starten binnenkort weer tal van trainingen.

Op maandag 3 en 10 februari vanaf 19.00 uur kunt u in de Kantine WRV terecht voor informatie en opgave voor cursussen en trainingen.

Trainingen
De cursus voor de jongste pups is de Pup-Socialisatietraining. Deze is speciaal voor pups van 9 tot 13 weken oud. Daarna is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Puppytraining voor honden vanaf circa 12 weken tot 6 maanden oud. Vanaf 6 maanden is er dan de Gehoorzaamheidstrainingen A-, B- en C. Dit zijn drie opeenvolgende cursussen. Wilt u nog meer trainen met uw hond dan is er de FCI Obedience 0-1-2-3 / VZH (verkeers zekere hond) / UV –test (uithoudingsvermogens test) voor honden die het eindniveau van de gehoorzaamheidstraining hebben bereikt. Ook Ringtraining om eigenaar en hond voor te bereiden op het deelnemen aan hondenshows.

Vrijwilligers
Alle medewerkers van KC REO zijn vrijwilligers en dat zorgt niet alleen voor lage lesgelden, maar dat betekent ook dat u te maken krijgt met enthousiaste instructeurs die u graag helpen bij het opvoeden en trainen van uw hond.

Meer informatie is te vinden op www.kcrijssen.nl of op Facebook: KC REO.

Meer berichten
 
Auto zoeker