Foto:

Veilig op de fiets

NIJVERDAL - Nu klinkt het voorjaar nog ver weg. Maar als de eerste zonnestralen ons land weer opwarmen, wilt u misschien graag weer op de fiets. Heeft u angst om te fietsen, misschien een keer gevallen of een ander voorval, dan is het zinvol om u goed voor te bereiden op het fietsen.

Fysio Centrum Nijverdal en Ergotherapie Salland starten woensdag 11 maart 2020 weer met het programma "Veilig op de fiets". Gedurende 12 weken komen de deelnemers bij elkaar voor o.a. een screening, training van kracht-balans-mobiliteit-conditie, verbeteren fietsvaardigheid en deelname aan het verkeer. Onder leiding van een fysiotherapeut en ergotherapeut wordt u voorbereid op het nieuwe fietsseizoen. In de groep is ruimte voor maximaal 6 personen en aanmelding is mogelijk tot en met 28 februari 2020. Het programma wordt vergoed vanuit de reguliere fysiotherapie en ergotherapie-behandeling.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Fysio Centrum Nijverdal, Tel: 0548-610958 of e-mail naar info@fysiotherapienijverdal.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker