Afbeelding

Veilig op de fiets

Algemeen

NIJVERDAL - Nu klinkt het voorjaar nog ver weg. Maar als de eerste zonnestralen ons land weer opwarmen, wilt u misschien graag weer op de fiets. Heeft u angst om te fietsen, misschien een keer gevallen of een ander voorval, dan is het zinvol om u goed voor te bereiden op het fietsen.

Fysio Centrum Nijverdal en Ergotherapie Salland starten woensdag 11 maart 2020 weer met het programma "Veilig op de fiets". Gedurende 12 weken komen de deelnemers bij elkaar voor o.a. een screening, training van kracht-balans-mobiliteit-conditie, verbeteren fietsvaardigheid en deelname aan het verkeer. Onder leiding van een fysiotherapeut en ergotherapeut wordt u voorbereid op het nieuwe fietsseizoen. In de groep is ruimte voor maximaal 6 personen en aanmelding is mogelijk tot en met 28 februari 2020. Het programma wordt vergoed vanuit de reguliere fysiotherapie en ergotherapie-behandeling.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Fysio Centrum Nijverdal, Tel: 0548-610958 of e-mail naar info@fysiotherapienijverdal.nl.

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 1 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 3 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 19 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 23 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... gisteren
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12