Foto:

Kleine Kapel Noetsele van start

NIJVERDAL - Zondag 16 februari om 9.30 uur vindt in kerkgebouw Het Centrum in Nijverdal een bijzondere dienst plaats. De pioniersplek "Kleine Kapel Noetsele" van de Protestantse Gemeente Nijverdal gaat dan officieel van start. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze dienst. Na afloop kan men een kijkje nemen in de Kleine Kapel. Deze is te vinden aan de Noetselerweg 55 in Nijverdal, achter de pastorie.

Een pioniersplek wil op een andere manier kerk zijn, nieuwe vormen onderzoeken. Elke stad of dorp doet dit op zijn eigen manier. De Kleine Kapel is beschikbaar gesteld door de PG Nijverdal. Het is een kleine ruimte, een kapelletje, waar gelegenheid is voor ontmoeting, stilte, rust en bezinning. Een plek om je even terug te trekken uit de hectiek van alle dag, of je nu iets met geloof hebt of helemaal niet. Deze plek is bedoeld voor iedereen, een plek waar niets moet, waar je mag 'zijn', gewoon zoals je bent. Hoewel 16 februari de officiële start is, is een aantal mensen al begonnen. De ruimte is opgeknapt en ingericht, er zijn korte bezinningsmomenten, stilte-wandelingen, open maaltijden en lunches, een creatief bezinningsatelier, enz.

Barmhartigheid krijgt vorm in de omgang met elkaar. En... in de stilte hoor je vaak meer!

Meer informatie
We werken samen met kerken in onze omgeving, onder de paraplu van de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn. Meer informatie is te vinden op Facebook: KleineKapelNoetseleNijverdal. Voor meer informatie kan ook een e-mail gestuurd worden naar: info@kleinekapelnoetsele.nl. De website van de Kleine Kapel Noetsele is binnenkort klaar (www.kleinekapelnoetsele.nl). Kleine Kapel Noetsele is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur, iedereen is van harte welkom om zo binnen te lopen.

Meer berichten
 
Auto zoeker