Afbeelding

Minicursus: Goed voor mijzelf zorgen

Algemeen

RIJSSEN - Positief in het leven staan, voldoende ontspanning, gezonde voeding, goed omgaan met en luisteren naar mijn lichaam. Dit zijn onderwerpen waar je veel over hoort en leest en waar jijzelf misschien ook wel mee bezig wilt zijn.

Toch is het vaak lastig om hierin zelf stappen te ondernemen. Je begint misschien vol enthousiasme, maar valt al snel weer terug in je oude patronen. Je probeert positief te kijken naar jezelf en anderen, maar elke keer komt dat negatieve stemmetje weer terug. Je wilt graag ontspannen, maar er speelt altijd door je hoofd dat je nog 100 dingen moet doen. Je wilt graag gezonder eten, maar wat is nou gezond en hoe pak je dat aan? Je wordt gehinderd door lichamelijke klachten die (grote) invloed op je leven hebben.

Minicursus
Tijdens de minicursus welke bestaat uit 2 ochtenden die worden gegeven door Daniëlle van Coachingspraktijk Hartzaken en Lisa van Foodbuddy, gaan we kijken hoe we goed voor onszelf kunnen zorgen. Daniëlle is coach en trainer in o.a. mindfulness, timemanagement en omgaan met werkdruk. Lisa is natuurvoedingsadviseur waarbij ze mensen helpt naar een gezonde levensstijl en bij lichamelijke klachten. Deze minicursus is uniek omdat we naar meerdere aspecten van het leven gaan kijken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Door deze aspecten met elkaar te verbinden krijg je inzicht in jouw leefpatroon en leer je om goed voor jezelf te zorgen.

Praktische informatie
De minicursus zal gehouden worden op donderdag 27 februari en donderdag 5 maart. Van 09.00 tot 10.30 uur aan de Boomkamp 5 in Rijssen. Introductieprijs: €29,50. Meer info: www.mijnfoodbuddy.nl/workshops

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05