Afbeelding

Alwi's boetiek: mode voor elke vrouw én heel betaalbaar!

Algemeen

NIJVERDAL - Alwi's boetiek is onbetwist de grote maten specialist! Maar ook voor een maatje klein kunt u bij ons zijn. Alle mode gaat namelijk van maat 38 tot 56.

Dat mooie, passende mode niet gelijk duur hoeft te zijn is onze insteek: wij gaan met ons concept niet duurder dan 29.99 en dat voor een maatje meer! Naast de zeer trendy kleding hebben we ook tassen, sieraden en nog veel andere accessoires. Allemaal het nieuwste van het nieuwste. Kijk en like onze Facebook-pagina, waar u altijd op de hoogte blijft van de nieuwste mode. Zie www.facebook.com/alwisboetiek. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig naar één van onze winkels in Hengelo, Nijverdal of Vroomshoop. Of bezoek de tijdelijke Outlet Store in Almelo, waar wij mode verkopen voor 5 of 10 euro én veel leuke decoraties.

Kom langs!
Alwi's boetiek is gevestigd in Hengelo aan de Industriestraat 53. In Nijverdal bent u welkom aan het Keizerserf 2A. In Vroomshoop zit onze winkel aan het Julianaplein 17. De Alwi's Outlet Store is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 245 in Almelo.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 2 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 4 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 10 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 12 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25