Foto door:  WesleyMaasFotografie
Foto door: WesleyMaasFotografie Foto: Wesley Maas

Qmusic komt naar Rijssen met The Party FOUT XL

Algemeen

RIJSSEN - Op vrijdag 17 april 2020 komt Qmusic The Party en de Party Animals met een super foute XL editie naar Rijssen! Het belooft een legendarische foute avond te worden die je zeker niet mag missen. Lucky zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter!

Wie fan is van het dagelijkse Foute Uur op Qmusic, kan hier zijn geluk niet op! Maar liefst 5 uur lang het Foute Uur bij Lucky in Rijssen door de Qmusic dj’s. Ook zullen de Party Animals een speciaal optreden geven tijdens deze foute XL editie. Al jarenlang is de The Party een begrip in Nederland, wat staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! .. No no no no! .. Una paloma blanca .. Sex On The Beach.. We are the children of the night.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen met de twee Qmusic (radio) dj’s.

Zoals vernoemd heeft dit muziekevenement een thema en komt iedereen altijd fout verkleed. Is het verplicht? Nee.. maar is het leuk om verkleed te gaan? JA, want meer dan 90% van de bezoekers gaat altijd verkleed!

Kaartverkoop 
Ondertussen is de kaartverkoop sinds een week begonnen en de kaartverkoop gaat hard. Binnen no-time waren de Early Bird tickets uitverkocht en dus zijn alleen nog de Reguliere tickets te koop via www.q2fouteparty.nl. De organisatie raad aan om tijdig kaarten aan te schaffen als je erbij wilt zijn. Qmusic The Party FOUT XL wordt georganiseerd door Q2Events, duurt van 20.00 tot 02.00uur en toegang is vanaf 18 jaar.

Foto: Qmusic The Party

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 7 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 8 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 17 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25