Afbeelding

Nostitz kwartet speelt 'Fanny & Felix'

Algemeen

HELLENDOORN - Dit voorjaar start In Goede Handen Management met een nieuwe concertserie in de d'Oale Grieze in Hellendoorn. Met nu vier concerten in deze prachtige kerk krijgt Hellendoorn een muzikaal culturele boost. Als eerste een concert van het Tsjechische M. Nostitz Quartet.

In hun Nederlandse tournee, die plaats vindt tussen 21 februari en 5 maart 2020 en die door negen provincies gaat, komen ze op vrijdagavond 28 februari om 20.00 uur voor een concert in de d'Oale Grieze in Hellendoorn. In het programma 'Fanny & Felix' spelen ze een strijkkwartet van Fanny Hensel Mendelssohn-Bartholdy en een strijkkwartet van haar broer Felix.

Kaartverkoop
Grijp nu uw kans om dit vermaarde strijkkwartet beter te leren kennen. Bezoek het concert op 28 februari om 20.00 uur in de d'Oale Grieze in Hellendoorn en kom luisteren naar de schoonheid van de verschillende strijkkwartetten in programma's 'Fanny & Felix'. Of koop passe-partout kaarten voor alle vier de concerten. Meer informatie & kaarten bestellen op hellendoorn.ingoedehanden.managemen t

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 2 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 4 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 6 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 20 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 23 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 apr, 11:46
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12