Afbeelding

Wat bezielt je met Annemieke van Ipenburg op HOi-tv

Algemeen

HELLENDOORN - Op 20 maart verschijnt weer een nieuwe aflevering van Wat bezielt je op HOi-tv, het programma over verhalen van mensen uit de Gemeente Hellendoorn. Wat beweegt hen, wat drijft hen, waar halen zij hun inspiratie vandaan?

In de aflevering van 20 maart is Annemieke van Ipenburg (49 jaar, journalist/schrijver) te gast. Zij wilde ooit dierenarts worden, maar moest haar keuze wijzigen omdat de exacte vakken haar niet lagen. "Waarom geen journalistiek, je houdt toch van schrijven?" gaf iemand haar mee. Ze zwierf de hele wereld over als redacteur van reisbladen. Turkije is haar passie. Toch woont ze al geruime tijd met haar partner en kinderen in Nijverdal. Als schrijfster van artikelen in onder andere Twents Volksblad en Hart van Nijverdal, huis-aan-huiskranten in deze gemeente, valt ze op met haar schrijfstijl. Verhalend. Een verandering in de journalistiek, nu de sociale media de belangrijkste nieuwsverstrekkers zijn geworden.

Wat bezielt je wordt uitgezonden na HOi-journaal op vrijdag 20 maart om 19.30 uur en het hele weekend herhaald op de halve even uren. Ook te volgen via de livestream en via uitzending gemist van www.hoimedia.com

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05