Afbeelding

Leger des Heils biedt hulp aan

Algemeen

HELLENDOORN - Ook in deze tijdens van onzekerheid en onrust wil en kan het Leger des Heils hulp bieden in praktische zin.

Al zijn de vestigingen van het Kerkgenootschap gesloten, dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn. “Integendeel, juist in deze tijden voelen we ons geroepen om de daad bij het woord te voegen, en voor iedereen klaar te staan die hulp nodig heeft”, aldus luitenant Ton Mostert. “Hierbij volgen wij de opdracht van Jezus na “Heb uw naaste lief als uzelf”

Hulp bieden
Het Leger des Heils blijft hulp bieden voor de kwetsbare groepen in de samenleving die ook nu hard getroffen worden. Ouderen die thuis moeten blijven, gezinnen die het sociale netwerk rondom zich zien verdwijnen en mensen die hun baan dreigen te verliezen. Deze dagen zijn zij telefonisch bereikbaar om een luisterend oor te zijn en met praktische hulp klaar te staan zoals het verstrekken van kleding of het doen van boodschappen. U kunt dagelijks bellen van 10.00 tot 15.00 uur op telefoonnummer 06 2545 2988. Het korpsgebouw in Almelo aan de Troelstralaan 1 is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur voor mensen die direct hulp nodig hebben. De kledingwinkels zijn helaas tot nader bericht gesloten, zowel in Nijverdal als in Almelo. Mochten mensen willen helpen in de dienstverlening, dan kunnen zij zich ook via eerder genoemd telefoonnummer aanmelden.

Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 8 minuten geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 10 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13