Afbeelding

De Welle biedt luisterend oor

Algemeen

HELLENDOORN - In deze bijzonder onwerkelijke tijd waarin de Nederlandse en Hellendoornse samenleving tot stilstand wordt geroepen, de een na de andere annulering ons om de oren vliegt, omdat de veiligheid van ons allen centraal staat, wordt ook duidelijk wat de impact is van de maatregelen.

Mensen die normaal gesproken rekenen op sociale activiteiten, ontmoetingen en een praatje buiten de deur, komen nu thuis te zitten, zonder aanspraak, maar met zorgen over hun gezondheid en die van hun dierbaren. De Welle wil voor die mensen een punt zijn waar zij terecht kunnen met hun zorgen en hun hulpvragen. Mensen die een gevoel van eenzaamheid ervaren en graag een luisterend oor willen, kunnen telefonisch een beroep doen op de welzijnsstichting, waar beroepskrachten en vrijwilligers even tijd vrij maken voor een gesprek.

Warme maaltijd aan huis
Lukt het mensen – vanwege ziekte of anderszins – niet (meer) om zelf een maaltijd klaar te maken? Dan kan De Welle een warme maaltijd aan huis bezorgen. In verband met de veiligheid van de bezorgers wordt er twee keer aangebeld. De maaltijd wordt voor de deur achtergelaten. De kosten per maaltijd bedragen €6,30. Aanvragen kan via het telefoonnummer 0548-638810. Ditzelfde telefoonnummer geldt voor algemene vragen en een gesprek bij eenzaamheid. Zij zitten voor u klaar voor een goed gesprek!

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 4 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 6 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 21 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 23 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 apr, 11:46
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 18 apr, 10:12