Afbeelding

Mantelzorgondersteuning gaat door bij Evenmens

Algemeen

HELLENDOORN - Evenmens neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gezien de kwetsbare doelgroep waar zij mee werken, zullen volgens het advies van het RIVM alle activiteiten en bijeenkomsten tot 6 april worden stopgezet.

Dit geldt dus ook voor de ontmoetingscentra, Samen Verder wandelingen en fietstochten, wandelingen OASE, Alzheimer Cafés, blinden en slechtzienden bijeenkomsten, spreekuren en uitreik-momenten van de mantelzorgwaarderingen.

Toch contact
De consulenten van Evenmens werken de komende weken zoveel als mogelijk vanuit huis en zijn indien nodig telefonisch bereikbaar voor zorgvragers, mantelzorgers en vrijwilligers. Zij bieden een luisterend oor. Mocht u behoefte hebben aan een luisterend oor of heeft u een hulpvraag, neem dan gerust contact met hen op via: 0548 63 88 30. Of email: info@evenmens.nl. U kunt uw hulpvraag ook online doorgeven via: www.evenmens.nl

Vrijwilligers gezocht
Evenmens realiseert zich dat dit onzekere tijden zijn, met name voor mensen in kwetsbare situaties. Bezoek aan hen wordt sterk afgeraden. Daarom is Evenmens op zoek naar vrijwilligers die specifieke hulp willen bieden in deze moeilijke periode. Denk daarbij aan: telefonisch contact, boodschappen doen, oppassen of koken. Wilt u iets voor een ander betekenen? Meld je dan aan via de website van Evenmens: www.evenmens.nl. Of bel. 0548 63 88 30 voor meer informatie en de mogelijkheden om te helpen.

Help elkaar
In de gemeente Hellendoorn hebben we gemeenschapszin hoog in het vaandel staan. De gemeente, Evenmens en anderen hopen dan ook dat mensen wat meer naar elkaar om willen kijken als goede noabers in deze lastige tijd, ook buiten de organisaties zelf om.

Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 8 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 10 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 13 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 16 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 20 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16