<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Huis voor Cultuur en Bestuur in principe dicht tot 6 april

NIJVERDAL - Sinds zondag 15 maart 2020 gelden in heel Nederland maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Die maatregelen zullen in ieder geval tot 6 april van kracht zijn.

Uiteraard heeft dit ook invloed op de manier van dienstverlening van de gemeente voor inwoners, ondernemers en organisaties. De gemeente Hellendoorn volgt de actuele richtlijnen en maatregelen van de Rijksoverheid en de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Via www.hellendoorn.nl/coronavirus houden ze u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Dienstverlening
Het Huis voor Cultuur en Bestuur is vanaf dinsdag 17 maart tot maandag 6 april gesloten. Medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. De dienstverlening aan inwoners, ondernemers en organisaties gaat door in sterk aangepaste vorm. Zaken die geen uitstel dulden worden afgehandeld, maar voor het overige zullen onvermijdelijk vertragingen ontstaan.
Wie al een afspraak heeft gemaakt met de publieksbalies burgerzaken en het sociaal domein, wordt gebeld om in onderling overleg de urgentie en de afhandeling van die afspraak te bepalen. Afspraken kunnen voorlopig niet meer digitaal worden gemaakt. Tot 6 april kan dat alleen telefonisch. In onderling overleg wordt dan bepaald of die afspraak noodzakelijk is en wat er voor inwoners kan worden gedaan.

Digitaal of telefonisch
Om sociaal contact zoveel mogelijk te mijden, worden inwoners en bedrijven gevraagd hun vragen aan de gemeente zoveel mogelijk digitaal of telefonisch te stellen:
* via e-mail: gemeente@hellendoorn.nl
* via Facebook-pagina van de gemeente: www.facebook.com/gem.hellendoorn
* via Twitter-pagina van de gemeente: www.twitter.com/hellendoornnl
* via Instagram-pagina van de gemeente: www.instagram.com/gemeentehellendoorn
* telefonisch via (0548) 630 000.

Afval
Het afval wordt opgehaald volgens de afvalkalender (www.hellendoorn.nl/afvalkalender). Het afvalbrengpunt blijft geopend om afval weg te brengen.

Het Ravijn
Voor Het Ravijn Zwem, Sport en Zorg geldt dat alle activiteiten in het zwembad en in de sporthal zijn geannuleerd tot en met 6 april 2020.

ZINiN
Alle voorstellingen van ZINiN zijn tot en met 6 april 2020 geannuleerd. Dit geldt voor theatervoorstellingen, filmvoorstellingen en overige activiteiten bij ZINiN. Ook de bibliotheken zijn in die periode gesloten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195474&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195492&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvannijverdal.com&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=744" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>