Afbeelding

Koningsdag 2020 in Nijverdal gaat niet door

Algemeen

NIJVERDAL - Het bestuur van Bruisend Nijverdal heeft besloten om de activiteiten op Koningsdag, waaronder de Nijverdalse Vrijmarkt, op 27 april niet door te laten gaan. Reden is de impact van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. 

“Hoewel de coronamaatregelen vooralsnog tot en met 6 april duren - drie weken voor Koningsdag - hebben ze zo'n grote impact op de voorbereidingen, dat het niet lukt om het programma op te tuigen zoals wij het voor ogen hadden”, legt voorzitter Ewald Aaltink uit. “Koningsdag is een feestelijke dag waar we met z’n allen enorm naar hebben uitgekeken. En het is natuurlijk ontzettend jammer dat het niet door kan gaan, maar we vinden het in het licht van de ontwikkelingen voor dit moment het verstandigste besluit. Voor nu is er maar één prioriteit en dat is om er als samenleving weer bovenop te komen. Zo gezond als maar kan.”

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 2 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 3 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 9 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 11 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 13 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25