VV Hellendoorn bezig met seizoensvoorbereiding

HELLENDOORN - De sport- en beweegactiviteiten in onze gemeente komen weer een beetje op gang. Nadat eind april de jeugd al kon proeven aan het sporten, zijn inmiddels ook senioren weer welkom bij de buitensporten. En ook zwembad Het Ravijn opende deze week weer beperkt de deuren. Langzaam is het tijd om weer vooruit te kijken. Zo ook bij V.V. Hellendoorn.

Een voetbalvereniging is een organisatie met veel bewegende delen. Een goed verloop van het nieuwe seizoen staat of valt ook met de vele voorbereidingen die er nodig zijn op planmatig gebied. Ondanks de coronacrisis werd achter de schermen al druk gewerkt aan de opzet van het volgende seizoen, 2020-2021. V.V. Hellendoorn kijkt met tevredenheid terug op de prestaties van het voortijdig beëindigde huidige seizoen. "Het is niet anders, maar we maken er samen het beste van.", aldus de club.

Indelingen bijna klaar
Inmiddels zijn de indelingen voor het nieuwe seizoen bijna klaar. Bart Benneker en Hugo Kok trainen de eerste selectie, Johnny Peeters neemt de tweede selectie onder zijn hoede. Ook voor de jeugdteams zijn inmiddels trainers gevonden. Bij de afdeling dames en meiden is men nog bezig met de invulling; hier staat vrouwen 1 onder leiding van André Stegehuis en vrouwen 2: Fleming Broeze. Er zijn nog wel enkele functies vacant.

Komende tijd
Tot en met 28 mei blijven alle teams nog even trainen in de huidige samenstellingen, met inachtneming van het protocol voor veilig voetballen. Op vrijdag 29 mei zal de club de voorlopige teamindeling van de jeugd en selectieteams senioren bekendmaken. Per 2 juni kan dan getraind worden in de nieuwe teamsamenstelling.

Meer berichten
 
Auto zoeker