Jumbo Kuperserf weer open

NIJVERDAL - Na een verbouwing van tweeëneenhalve week, opent Jumbo Kuperserf haar deuren weer. Woensdag 27 mei om 9.00 uur kunnen de eerste klanten hun boodschappen weer halen bij deze nieuwe ‘buurtsuper’. Het wordt geen grootse opening, in verband met alle corona-maatregelen, maar het is wel een feestelijke gebeurtenis.

“We zijn heel blij dat we onze klanten in de Kruidenwijk weer kunnen begroeten,” zegt Leroy Hof, filiaalmanager. “De verbouwing viel op een ongelukkig moment, maar dit was al maanden gepland. Het had nog wel heel wat voeten in aarde om de planningen rond te krijgen, maar dat is allemaal gelukt. De winkel is echt ontzettend mooi geworden en nu kunnen we onze klanten een nog beter assortiment bieden.”

Leroy is blij dat ze veel klanten wel konden blijven voorzien van boodschappen. “We hebben vooraf veel geflyerd om onze klanten op de hoogte te stellen en Stichting De Welle is ons te hulp geschoten met het brengen van boodschappen bij mensen die niet mobiel genoeg waren om naar een andere winkel te gaan. Dat was echt geweldig.”

De winkel is weer helemaal nieuw, schoon en netjes. “Onze belangrijkste drijfveer voor deze verbouwing was een beter, groter assortiment te bieden aan onze klanten. Daarin zijn we geslaagd. De winkel was nog een ‘oude Jumbo’ en nu hebben we allemaal nieuwe afdelingen; brood, vleeswaren, slijterij, bloemen, het is gewoon prachtig.”

Leroy geeft alle medewerkers een groot compliment. “Ze hebben de afgelopen tijd allemaal heel hard gewerkt om dit mogelijk te maken en daar ben ik ontzettend trots op. Het zijn heel rare tijden en als je dan met z’n allen zo goed samenwerkt en in een redelijk korte tijd zo’n verbouwing voor elkaar krijgt, verdient dat eigenlijk wel een feestje.”

Door alle maatregelen zit dat er de aankomende tijd niet in, maar er zijn in de openingsweek wel een aantal acties. “De eerste 100 klanten krijgen een gratis boeket bloemen en iedereen krijgt op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 mei een gratis appeltaart bij besteding van 25 euro of meer.” Hij zwijgt even. “Ik hoop dat er woensdag geen run komt op de winkel. De corona-maatregelen zoals we die nu kennen blijven van kracht en dat betekent dat we niet 100 klanten in één keer naar binnen kunnen laten gaan. Ik hoop dat iedereen daar begrip voor heeft.”

In de maand juni volgt nog een actie, maar daarover wil Leroy nog niets verklappen…

Meer berichten
 
Auto zoeker