Foto: Gijs van Ouwerkerk

Veilig op avontuur in Avonturenpark

HELLENDOORN - Avonturenpark Hellendoorn heeft het park weer geopend! Met enkele aanpassingen is het voor gasten weer mogelijk om veilig te genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Op basis van de richtlijnen van het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is het park anderhalvemeter-klaar.

René Peul van het Avonturenpark stond te popelen, maar met Hemelvaart mochten dan eindelijk de eerste gasten weer verwelkomd worden in het park. "Wat hebben we ze gemist!” Het Overijsselse pretpark moest noodgedwongen haar geplande opening uitstellen en lange tijd was onduidelijk wanneer de achtbanen en overige attracties weer zouden gaan draaien. Peul vervolgt: “Het waren natuurlijk geen fijne weken, maar aan de andere kant ligt het Avonturenpark er nu nog mooier bij door al het extra werk wat we tijdens de gesloten periode hebben kunnen uitvoeren. Ook aan de nieuwe attractie Jungle Expedition hebben we nog wat extra’s kunnen toevoegen”. De opening liet wal langer op zich wachten, maar dat was een bewuste keuze volgens Peul. “We wilden niet overhaast te werk gaan en het Avonturenpark openen zonder optimaal voorbereid te zijn en vooraf goed te testen. Samen met de veiligheidsregio en burgemeester hebben we verantwoorde stappen gezet naar een gecontroleerde opening. We zijn er klaar voor!”

Regels in het kort
Online ticket en reservering via de website is verplicht, bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers, was regelmatig uw handen en zorg ervoor dat u thuis blijft bij verkoudheidsklachten of koorts. Er is in het park een vaste looproute ingesteld en medewerkers kunnen u niet helpen bij in- of uitstappen of assisteren bij het sluiten van de veiligheidsbeugels. Volg te allen tijden de aanwijzingen van de medewerkers op.

Informatie
Voor algemene informatie over Avonturenpark Hellendoorn zoals openingstijden, prijzen, shows, attracties en het kopen van toegangsbewijzen kunt u terecht op www.avonturenpark.nl. De specifieke informatie over de coronamaatregelen zijn in te zien op www.avonturenpark.nl/veiligsamenuit

Meer berichten
 
Auto zoeker