Neem een kijkje in de vernieuwde Jumbo Kuperserf

NIJVERDAL - Vanochtend 8.45 uur gingen de deuren open van de geheel nieuwe Jumbo in de Kruidenwijk. Bewust een kwartier eerder om een groepvorming voor de deur te vermijden. "Dat was een goede zet“, vertelt Leroy Hof, bedrijfsleider van dit filiaal. “Nu liepen de mensen rustig naar binnen en werden ontvangen met een lekker belegd broodje en verse sinaasappelsap."

"We zijn vooral trots op de versafdeling", gaat Hof verder. "Deze is groter en mooier gepresenteerd. Iedere klant krijgt van ons een plattegrond met de nieuwe indeling. Er mogen maximaal 100 mensen tegelijk naar binnen, allen met een schoon karretje en allen eenrichtingsverkeer. De komende tijd volgen er nog mooie acties. Vandaag krijgt iedere klant die minimaal 25 euro besteedt, een lekkere appeltaart.“ 

Vaste klanten reageren al enthousiast bij binnenkomst; "wat mooi" en "wat overzichtelijk” of "hoi, fijn dat we jullie weer zien” wordt gezegd tegen de medewerker die de karretjes gedesinfecteerd aanlevert. Vaste klanten gingen tijdens de verbouwing voornamelijk naar de Jumbo aan de Grotestraat. Hierdoor was het daar extra druk. Nu kunnen zij weer dichtbij boodschappen doen in “hun” Kruidenwijk. 

Meer berichten
 
Auto zoeker