Afbeelding

Neem een kijkje in de vernieuwde Jumbo Kuperserf

Algemeen

NIJVERDAL - Vanochtend 8.45 uur gingen de deuren open van de geheel nieuwe Jumbo in de Kruidenwijk. Bewust een kwartier eerder om een groepvorming voor de deur te vermijden. "Dat was een goede zet“, vertelt Leroy Hof, bedrijfsleider van dit filiaal. “Nu liepen de mensen rustig naar binnen en werden ontvangen met een lekker belegd broodje en verse sinaasappelsap."

"We zijn vooral trots op de versafdeling", gaat Hof verder. "Deze is groter en mooier gepresenteerd. Iedere klant krijgt van ons een plattegrond met de nieuwe indeling. Er mogen maximaal 100 mensen tegelijk naar binnen, allen met een schoon karretje en allen eenrichtingsverkeer. De komende tijd volgen er nog mooie acties. Vandaag krijgt iedere klant die minimaal 25 euro besteedt, een lekkere appeltaart.“ 

Vaste klanten reageren al enthousiast bij binnenkomst; "wat mooi" en "wat overzichtelijk” of "hoi, fijn dat we jullie weer zien” wordt gezegd tegen de medewerker die de karretjes gedesinfecteerd aanlevert. Vaste klanten gingen tijdens de verbouwing voornamelijk naar de Jumbo aan de Grotestraat. Hierdoor was het daar extra druk. Nu kunnen zij weer dichtbij boodschappen doen in “hun” Kruidenwijk. 

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 8 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 10 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 16 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 18 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 20 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25