Per 1 juni is er weer persoonlijk contact met diëtisten mogelijk

RIJSSEN-HOLTEN/NIJVERDAL - Met ingang van 1 juni starten de diëtisten van ZorgAccent - naast consulten via beeldbellen - weer met een fysiek spreekuur. Helaas is deze persoonlijke begeleiding nog niet op alle locaties mogelijk.

Carlijn Reith, diëtist van ZorgAccent: ‘Gelukkig kunnen wij als diëtisten de mensen op afstand heel goed begeleiden met een telefonisch of videoconsult. Het voedingsadvies versturen we per mail of post, maar dat deden we voor de crisis ook al. Maar persoonlijk contact vinden veel mensen toch prettiger. Dus we zijn blij dat we van de regering onze spreekuren weer mogen starten.’ De diëtisten helpen u niet alleen bij overgewicht, maar ook voor voedingsadvies bij bijvoorbeeld diabetes, ondergewicht, nierproblemen, maag- en darmaandoeningen en een verhoogd cholesterol kunt u bij hen terecht.

Richtlijnen
Uiteraard houden de diëtisten zich wel aan de richtlijnen van het RIVM. Er wordt 1,5 m afstand gehouden, groeten gebeurt zonder handen te schudden en hoesten en niezen dient in de elleboog te gebeuren. Vanzelfsprekend is bij verkoudheid, hoesten, benauwdheid en koorts van uzelf of een huisgenoot het advies om thuis te blijven. U dient alleen te komen naar de afspraak, bij kinderen en hulpbehoevenden mag er één begeleider mee. Kom op tijd, maar wel maximaal 5 minuten voor het afgesproken tijdstip. De diëtisten kunnen niet alleen de richtlijnen volgen en hopen dan ook op uw medewerking.

Afspraak maken
Voor afspraken kunt u bellen naar 0900-0678 of mailen naar dietisten@zorgaccent.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker