HOi fm Sport Hellendoorn draait gewoon door!

HELLENDOORN - Al bijna 16 jaar lang worden sportclubs en sporters in de gemeente Hellendoorn gevolgd door het team van HOi fm Sport Hellendoorn. Elke zaterdagmiddag wordt de luisteraars die door omstandigheden niet naar het sportveld kunnen een sportprogramma gebracht.

De hoofdmoot is het nieuws van de plaatselijke voetbalclubs. Daarnaast is er ook aandacht voor de clubs die in andere takken van sport actief zijn. Squash, korfbal, handbal, basketbal, waterpolo, enz. Bij aanvang van de ‘coranatijd’ ongeveer half maart was daar ineens een zwart gat voor de makers…. Maar er werd direct besloten om niet alleen de clubs, maar ook de individuele sporters zoals een Kars Jansman, Jeffrey Hoogland, Arenda Könnecke-Scherpenkate een hart onder de riem te steken en hen ook in deze tijd te blijven volgen. Want na elke persconferentie van premier Rutte kwam de sport weer in een ander daglicht te staan. Wat mogen we alweer doen op ons sportpark of zwembad. "De reacties vanuit de sportwereld zijn ook motiverend voor ons", aldus eindredacteur Hans Dijsselhof die deze weken om de beurt met André Vliek de gasten regelt en het draaiboek voor elkaar maakt. Leuk onderdeel is ook dat de gasten wordt gevraagd om hun favoriete plaat of artiest door te geven. Dit levert prachtige muziek op en verrassende keuzes. ‘Voorlopig gaan we nog tot eind juni op deze manier door, dat betekent dat we twee uurtjes sport voor de luisteraars maken, van 15 tot 17 uur. Na de vakantie zien we dan wel weer verder.’ Mocht jij een leuk item hebben voor ons of graag met jouw sportclub ook nieuws brengen in HOi fm Sport Hellendoorn dan kun je dat aangeven door een e-mail te sturen naar hans.dijsselhof@hoimedia.com

Verslaggevers
In het nieuwe seizoen zouden we ook graag verslag willen doen van de wedstrijden van vvHellendoorn en andere clubs die niet meer of nog niet in ons programma voor komen. Het betekent dat de club elke week een verslaggever levert die verslag doet van de wedstrijd van zijn of haar club. "Over de inhoud en de frequentie kunnen we het dan nog wel hebben", aldus Dijsselhof.

Meer berichten
 
Auto zoeker