Afbeelding

10-jarig bestaan wordt gevierd met een fotowedstrijd

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - De fotowerkgroep IVN Hellendoorn-Nijverdal is begin 2010 opgericht en dat betekent dat de werkgroep dit jaar 10 jaar bestaat. Dit 10-jarig jubileum wordt gevierd door het uitschrijven van een fotowedstrijd.

Het thema van de fotowedstrijd is “Natuur in de buurt”. Met de buurt wordt bedoeld de gemeente Hellendoorn of omgeving. Het kunnen landschapsfoto’s zijn, maar ook macrofoto’s van bijzondere elementen en alles wat daar tussen in zit. Voor de winnaars is er als prijs, naast de eeuwige roem, een keurig afgedrukte foto, formaat 30x40/45 cm. En de winnende foto’s worden tentoongesteld tijdens een expositie van de fotowerkgroep in augustus/september 2020 in het Huis voor Cultuur en Bestuur.

Regels voor deelname
Iedereen mag meedoen. Er zijn twee categorieën: kinderen tot en met 12 jaar en personen van 13 jaar en ouder. Van beide categorieën worden de twee mooiste foto’s bekroond met een prijs. Iedere deelnemer mag één zelfgemaakte foto inzenden en dat kan tot 27 juli 2020. De foto moet gemaakt zijn in de gemeente Hellendoorn of omgeving. Verder is het eenvoudig bewerken van de foto toegestaan. De foto's worden beoordeeld door de jury, die bestaat uit enkele leden van de fotowerkgroep. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Inzenden foto’s
U kunt uw foto in JPEG formaat voor maandag 27 juli 2020 mailen naar: 10jaarfotowerkgroepIVN@gmail.com. Vermeld in de mail naast de titel van de foto ook uw naam, adres, telefoon en leeftijd.

Afbeelding
Ontdek Nijntje op BoekStartdag in de ZINiN Bibliotheek 11 minuten geleden
Afbeelding
Dansshow van G.V. Fysion 1 uur geleden
Afbeelding
Persbericht 4 uur geleden
Afbeelding
SVVN verslaat SDC'12 door doelpunt van Melvin Morsink 17 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters zijn succesvol tijdens hemelvaartweekend 19 uur geleden
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Jan Smelt verzamelt fossielen gisteren
Afbeelding
Gedicht: Dauwtrap'n 13 mei, 16:29
Afbeelding
De Week van de Stenen Winkel: Bos Bedden is lokaal betrokken 13 mei, 11:44