Nomineer mee voor Beste Buur Bokaal

HELLENDOORN - Vanaf nu juni kunnen inwoners uit de gemeente Hellendoorn voor het derde jaar op rij een beste buur nomineren.

Zeker in een tijd waarin we geconfronteerd worden met het coronavirus zien we hoe belangrijk buren voor elkaar zijn. Heeft u een buur die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar dan via de website www.bestebuurbokaal.n. Nomineren kan tot 1 augustus. Maar liefst elf gemeenten doen mee met deze derde editie van Beste Buur Bokaal. Beste Buur Bokaal is een initiatief van de lokale woningcorporaties, waaronder Reggewoon, huurdersorganisaties en gemeenten.

Aangenaam wonen
De samenwerkende partijen zijn het erover eens dat een sociaal, veilig en actief leefklimaat van belang is om langer thuis te blijven wonen. Een prettig leefklimaat helpt tegen vereenzaming en draagt bij aan Twents noaberschap. Samen willen zij een bijdrage leveren om ontmoeting en verbinding tussen mensen in buurten te stimuleren. Wie komt in aanmerking voor Beste Buur Bokaal? Alle inwoners uit de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden komen in aanmerking voor Beste Buur Bokaal.

Nomineren
Wel moet iemand worden voorgedragen door (een) buurtbewoner(s). Dat kan heel eenvoudig via www.bestebuurbokaal.nl. Geef ook een motivatie, waarom u vindt dat uw buurman of buurvrouw de Beste Buur Bokaal verdient. Bij de keuze straks is een aansprekende motivatie belangrijk voor de jury. Onderbouw vooral waarom u vindt dat uw buurman of buurvrouw de Beste Buur Bokaal verdient. Maak ook gebruik van voorbeelden. De organisatoren kijken uit naar bijzondere burenverhalen die passen binnen deze tijd.

Meer berichten
 
Auto zoeker