Foto: Wilbert Slooyer

Royals Verzamelbeurs doorgeschoven naar 2021

NIJVERDAL - De 19e editie van de Royals Verzamelbeurs die op 10 oktober gehouden zou worden in Nijverdal is afgelast. De beurs trekt jaarlijks vele verzamelaars uit heel Nederland.

Zoals de lezer ongetwijfeld weet mogen er tot en met 1 september geen evenementen gehouden worden. Maar ook de periode hierna is hoogst onzeker. Aangezien er bij veel evenementen een wat ruimere voorbereidingstijd nodig is, kiezen organisatoren nu al om deze af te gelasten om teleurstelling te voorkomen. Organisator Wilbert Slooijer: “Na een uitgebreid overleg binnen de organisatie van de Royals Verzamelbeurs is besloten dat de beurs op zaterdag 10 oktober 2020 niet doorgaat. Het coronavirus maakt het dit jaar onmogelijk en onverantwoord om dit leuke koninklijke verzamelaarsevenement “op de anderhalve meter” te realiseren. Deze afgelasting is voor ons als organiserend team van de Royals Verzamelbeurs een teleurstellende mededeling, waarbij we tegelijkertijd begrip hebben voor het feit, dat de gezondheidssituatie in Nederland een veel hogere prioriteit heeft dan het organiseren van dit leuke koninklijke verzamelaarsevenement”.

Doorgeschoven
De datum van de Royals Verzamelbeurs volgend jaar is al wel bekend, namelijk zaterdag 9 oktober 2021. De organisatie hoopt u dan te mogen ontmoeten in de (hopelijk) “oude en vertrouwde sfeer en opzet”.

Meer berichten
 
Auto zoeker