Afbeelding

Biebs Haarle, Daarle & Daarlerveen open!

Algemeen

DAARLERVEEN - Goed nieuws voor de boekenwurmen in Haarle, Daarle en Daarlerveen: sinds deze week zijn de lokale bibliotheken weer geopend. U bent weer van harte welkom.

Eerder gingen de grote bibliotheken in Nijverdal en Hellendoorn weer open, maar in de kleine gemeenschappen moesten we nog even wachten. Maandag openden de filialen in Haarle en Daarle weer. U bent bij deze vestigingen op maandag en woensdag van 13.30 tot 17.00 uur welkom en in Daarle op woensdag nog van 18.30 tot 20.00 uur. De bibliotheek in Daarlerveen is vanaf deze donderdag 18 juni weer geopend. Deze is dan open van 13.30 tot 17.00 uur. Als alles meezit worden vanaf 1 juli de normale openingstijden hervat. Bij bezoek moet men de nodige regels in acht nemen. Zo moet u de handen desinfecteren, u bent alleen welkom op vertoning van de biebpas, u kunt alleen via zelfbediening lenen en toiletten, leestafels en PC's zijn gesloten.

Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 1 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 14 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 15 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 23 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39