Afbeelding
Foto: RIKKERT HARINK

Reggewoon verrast trouwe huurders met een bloemetje

Algemeen

NIJVERDAL - Woningcorporatie Reggewoon verraste deze week 18 huurders in Hellendoorn en Wierden die 50 jaar of langer in dezelfde woning wonen. Zij ontvingen een bos bloemen en felicitaties.

Jaarlijks nodigt Reggewoon huurders uit die 50 jaar in dezelfde woning wonen. Vanwege het coronavirus houden de 18 huurders die dit jaar deze mijlpaal behalen, dat nog tegoed. Meneer Scharphof (foto) is één van de bewoners die al 50 jaar aan de Rijnstraat in Nijverdal woont. Ook hij ontving van Reggewoon een bos bloemen. Nog steeds woont hij met heel veel plezier in de woning. Meneer Scharphof: “50 jaar geleden kwamen we hier wonen samen met de buren. Het bijzondere is dat we in dit blok van vijf in vier huizen dit jaar ons 50-jarig woonjubileum vieren. Vanaf het eerste uur wonen we naast elkaar en hebben we goed contact. Dat is uniek.”

Feestelijke bijeenkomst
“Een woning van vijftig jaar oud is niet zo bijzonder. Maar huurders die vijftig jaar of langer in dezelfde woning wonen, dat is speciaal. We hopen deze trouwe huurders dan ook volgend jaar uit te kunnen nodigen voor een feestelijke bijeenkomst. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus”, aldus directeur-bestuurder John Olde Olthof. Alle reden dat Reggewoon juist deze trouwe huurders wil belonen en in het zonnetje wil zetten met dit huurdersjubileum.

Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 1 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 3 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 15 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 17 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 19 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 22 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 22 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug gisteren