Foto: HANS-PETER

Handsome Poets ‘heropent’ Openluchttheater Nijverdal

NIJVERDAL - De Handsome Poets trappen het zomerseizoen van het Openluchttheater Nijverdal af. Op zaterdag 4 juli staat deze Nederlandse band in het prachtige openluchttheater, middenin het Doktersbos van Nijverdal.

De Handsome Poets speelden al vele grote festivals plat en zijn echt bekend geworden met hun grote hit ‘Sky on Fire’. Vanwege de corona-maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het openluchttheater en daarom wordt geadviseerd tijdig kaarten te reserveren.

Grote festivals
Ze stonden op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at Sea en ontvingen vele platina platen en awards. ZINiN is dan ook blij dat ze naar Nijverdal komen met de theateruitvoering van hun tour. De clubtour van vorig jaar was zeer succesvol en vele zalen waren uitverkocht. En uiteraard komt de grote hit ‘Sky on Fire’ voorbij.

Kaarten reserveren
Het openluchttheater is volledig coronaproof gemaakt en zelfs het horeca-assortiment is aangepast met bijvoorbeeld een lekker borrelbox. Aan alles is gedacht om er vooral een ouderwets gezellig openluchttheater avondje van te maken. Kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com of via de reserveerlijn (0548) 624489. Het advies is om tijdig kaarten te reserveren i.v.m. het beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Meer berichten
 
Auto zoeker