Dorcas Nijverdal gaat weer open vanaf woensdag 1 juli

NIJVERDAL - Na een aantal maanden gesloten te zijn geweest gaat de Dorcas winkel in Nijverdal op woensdag 1 juli 2020 weer open. De maand juli wordt gebruikt om op te starten. Er wordt begonnen met twee dagen in de week: woensdag en vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur.

Iedereen, zowel klant als vrijwilliger, zal zich aan de regels moeten houden om veilig te kunnen winkelen bij Dorcas. Het winkelen bij Dorcas gaat dan ook wat anders in zijn werk dan voor de sluiting. De toegang tot de winkel is waar normaal gesproken de inbreng plaatsvindt. Er mogen maximaal 15 klanten gelijktijdig in de winkel en zij dienen de uitgezette looproute te volgen, zodat de 1,5 meter afstand tot elkaar gewaarborgd kan worden.

Inbreng
Er kunnen ook weer goederen ingebracht worden. Deze kunnen in de daarvoor bestemde rolcontainers geplaatst worden. Het dringende verzoek is om alleen goederen in te leveren die verkocht kunnen worden en geen rotzooi. Dat verdwijnt in de afvalbak, kost alleen maar geld en raakt daarmee indirect de projecten van Dorcas. Er worden geen goederen van huis opgehaald. Goederen die gekocht zijn in de winkel worden bij hoge uitzondering aan huis gebracht en voor de voordeur of in de tuin gezet. Veiligheid boven alles!

In verband met werkzaamheden aan de Rijssensestraat is de winkel van Dorcas vanaf de Constantijnstraat met de auto niet te bereiken, wel vanaf de Smidsstraat.

Meer berichten
 
Auto zoeker