Foto: Gertjan Schutten

Met nieuwe voorzitter en penningmeester op weg naar 2021

HELLENDOORN - Zoals velen inmiddels weten is de Eurol Hellendoorn Rally editie 2020 afgelast vanwege het coronavirus en de daarbij behorende onzekerheden en maatregelen. Maar dat betekent niet dat de organisatie bij de pakken neer gaat zitten.

Er wordt al gewerkt aan de plannen van 2021. Er zijn al diverse partijen die de samenwerking zijn aangegaan voor het evenement van volgend jaar. Ook de interne organisatie is versterkt met voorzitter Theo Engels en penningmeester Martijn Boerrigter.

Over Theo Engels
Theo Engels is 48 jaar en woonachtig in het buitengebied van Mariënheem/Luttenberg, op de grens zo gaf hij zelf aan. Daar woont hij samen met zijn vrouw en twee zonen in een woonboerderij. In het dagelijks leven is Theo directeur bij een zorgverzekeraar. Over de autosport zegt hij: "Sinds jaren al besmet met het autosportvirus en rallysport in het bijzonder. In mijn jeugd was ik standaard te vinden bij de Hellendoorn Rally, maar destijds als fan en toeschouwer. De Eurol Hellendoorn Rally is als het ware mijn thuisrally. Via-via eerst als official aan de slag gegaan en nog steeds als hoofdofficial betrokken bij diverse rally’s. Sinds vorig jaar ben ik actief als voorzitter van de Zuiderzee Rally en daarnaast betrokken bij de Rally Foundation die tevens de Vechtdal Rally en Twente Rally organiseert. Uiteraard betekent het voorzitterschap van de Eurol Hellendoorn Rally dat ik mij primair op dit mooie evenement zal richten." Naast het werk in diverse organisaties is Theo zelf in het bezit van een navigatorlicentie, volgens hem is het tevens de bedoeling om zodra het weer kan als navigator aan de slag te gaan.
De ambitie van de Eurol Hellendoorn Rally om uit te groeien tot een aantrekkelijke rally voor topteams uit binnen- en buitenland staat als paal boven water en wordt door de nieuwe voorzitter dan ook nadrukkelijk onderschreven.

Over Martijn Boerrigter
Martijn Boerrigter is 47 jaar en woonachtig in Hulsen (Nijverdal), hij is getrouwd en heeft 2 zonen. Hij is zelf opgegroeid in Nijverdal/Hellendoorn en mag daarmee dan ook echt de Eurol Hellendoorn Rally tot zijn thuisrally benoemen. Martijn runt een eigen verzekeringsbedrijf en als hij daar niet druk mee is dan wel met hardlopen of tennissen.
Martijn noemt zichzelf autoliefhebber en met name de rally trekt zijn aandacht al vanaf kleins af aan, als klein mannetje stond hij al langs de proeven en later uiteraard met zijn kameraden ergens in een weiland achter Hellendoorn. Niet geheel verrassend vindt hij de Eurol Hellendoorn Rally één van de mooiste rally's van Nederland.
Martijn is gevraagd de organisatie te ondersteunen bij het organiseren van de Eurol Hellendoorn Rally. Met zijn kennis van zaken is hij een aanwinst voor het team. Daar komt bij dat zijn kennis uit het verzekeringswezen ook een aanwinst is voor bepaalde vlakken op het gebied van organisatie.

Tot slot
Theo en Martijn worden van harte welkom geheten in de organisatie en zij zullen een aanwinst zijn voor de Eurol Hellendoorn Rally zijn. Door samen de schouders eronder te zetten zal volgend jaar een heel mooi evenement neergezet kunnen worden. Tegen die tijd zullen hopelijk de maatregelen in verband met corona het houden van de Eurol Hellendoorn Rally niet in de weg staan.
Foto: Gertjan Schutten

Meer berichten
 
Auto zoeker