Meer dan 20.000 keukenideeën

RIJSSEN - In de showroom van BSK Keukens aan de Nijverheidsstraat in Rijssen wandel je op je gemak door verschillende 'Keukenwerelden'. Je vindt er ongeveer 25 verschillende keukenopstellingen, maar deze keukens zijn te combineren met allerlei soorten frontjes, kleuren, materiaalsoorten en werkbladen. Dus met deze 25 keukens doe je meer dan 20.000 keukenideeën op.

“Het idee hierachter is om de klant bij hun ronde door de showroom de stijl, ambiance en look van de keuken goed op zich in te laten werken. Zo ervaar je namelijk zelf in welke keuken je je echt thuis voelt. Wat je aanspreekt en wat niet. Met deze wensen gaan onze adviseurs vervolgens aan de slag met een 3D ontwerp op maat. De klant krijgt overigens niets opgedrongen. Zij bepalen hoe hun nieuwe keuken er uit ziet én hoeveel ze willen uitgeven.”

Wie slim is hoeft niet duur te zijn
Bij BSK Keukens koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten. “Hoe dat kan? Heel simpel: bij ons betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden. Daarnaast krijg je bij je nieuwe keuken ook standaard 5 jaar schriftelijke BSK Garantie en de zekerheid dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geregeld.

Direct weten waar je aan toe bent
Bij BSK Keukens hebben we niets te verbergen. Onze prijzen zijn duidelijk en transparant. Zo zijn al onze vermelde keukenprijzen altijd inclusief een complete set apparaten, werkblad, spoelbak en kraan. Dus geen prijs voor een incomplete keuken. Je krijgt wat je ziet.

Benieuwd naar de ontelbare mogelijkheden?
U bent nog steeds erg welkom in de showroom, maar BSK Keukens vraagt u wel - in verband met het Corona virus - vooraf een afspraak te maken. Zo zorgen ze voor uw gezondheid.

BSK Keukens, Nijverheidsstraat 42a, Rijssen.
Telefoon: 0548-538 666
www.bskkeukens.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker