Drukke zomer bij Zinema!

NIJVERDAL - De ZINema bioscoop draait ook deze zomer weer door, en volledig coronaproof. Vanaf nu kunnen er 80 bezoekers per keer naar de film komen kijken.

Vanaf zaterdag 4 juli start ZINema met de zomerprogrammering van de bioscoop. De gehele zomer draaien dagelijks de leukste en mooiste topfilms bij ZINema. Met films als ‘De Beentjes van Sint Hildegard’, ‘Wickie en het Magische Zwaard’, ‘De Piraten van Hiernaast’, ‘Beanpole’, ‘Rundfunk: Jachterwachter’ en ‘Big Trip’ is de agenda goed gevuld. De complete en actuele filmagenda is te vinden op www.zinin.com.

Kinderfilms
Speciaal voor de kids! In de animatiefilm ‘Wickie en het Magische Zwaard’ wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur, alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. In ‘De Piraten van Hiernaast’ wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee.

Voor volwassenen
Voor de volwassenen start ZINema natuurlijk met ‘De Beentjes van Sint Hildegard’, dé kaskraker waarin Herman Finkers en Johanna ter Steege al maanden voor uitverkochte bioscoopzalen schitteren als het echtpaar Jan en Gedda. Deze film is tot en met 16 augustus te zien bij ZINema.

Meer films
‘Beanpole’ geeft een inkijkje in het Leningrad van1945. De Tweede Wereldoorlog heeft heftige sporen nagelaten in de stad. De gebouwen zijn verwoest, de inwoners zijn zowel fysiek als mentaal gebroken. Tussen de wrakstukken bevinden zich twee jonge vrouwen, Iya en Masha, die proberen hun leven weer op te bouwen.

Rundfunk
Voor wie van iets meer luchtigheid houdt, is er de film ‘Rundfunk: Jachterwachter’, een heerlijke komedie, waarin de keihard werkende wachtopzichter zonder hulp camping ‘HIVO runt. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. Een hilarische film, die je niet mag missen. Het reserveren van kaarten kan telefonisch via 0548-624489 of via de Tourist Info, maar ook via de website www.zinin.com. Hierop is ook de actuele filmagenda te vinden.

Meer berichten
 
Auto zoeker