Sunny Side Art Shop opent haar deuren in Nijverdal

NIJVERDAL - Liefde voor mensen, liefde voor muziek en liefde voor kunst. Op deze bouwstenen is het ondernemerschap van Maartje de Vries en Erik Neimeijer gebouwd. Erik (gitarist Bökkers) is een aantal jaar geleden begonnen met schilderen. Zijn kleurrijke doeken brachten de twee niet alleen naar tal van bijzondere plekken in Nederland maar ook naar Bonaire, Griekenland en Miami.

Maartje zocht in mei een plek om haar werk als psycholoog Corona-proof uit te kunnen voeren. De zoektocht naar kantoorruimte leverde een verrassend resultaat op: Een shop die op werkdagen dient als werkruimte en op donderdagavond en zaterdag zijn deuren open heeft onder de naam Sunny Side Art Shop. Een winkel die zijn positieve naam eer aan doet; de kleurrijke shop levert nu al veel bekijks en positieve reacties op. Je raakt er niet snel uitgekeken: Naast Erik’s werk is er prachtige fotografie te vinden van Patricia Steur, artistieke sieraden van Carolien Koetsier en een gelimiteerde oplage t-shirts voorzien van ontwerpen in Erik Neimeijer stijl, ontworpen door Gert Jan Aaltink van het kledingmerk Scum Clothing.

Sunny Side Art Shop, de nieuwe winkel in het centrum van Nijverdal met kleurrijke kunst en fotografie, zal geopend zijn op elke donderdagavond en zaterdag. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Via de website www.erikneimeijerart.nl kan er ook een afspraak worden gemaakt.

Meer berichten
 
Auto zoeker