Afbeelding

Olthof ook komende jaren hoofdsponsor v.v. Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Afgelopen zaterdag had v.v. Hellendoorn een bijzonder moment: in deze onzekere tijd mocht de club het sponsorcontract met Olthof dak-, wand- en gevelbeplating verlengen. Hiermee heeft de club ook voor de komende zes jaar zekerheid.

VV Hellendoorn is bijzonder blij met trouwe sponsoren zoals het bedrijf Olthof. Bijzonder is dat eigenaar Henk Olthof hiervoor zelfs het huidige contract open brak; hij zou hoe dan ook nog twee jaar hoofdsponsor blijven van de vereniging, maar verlengde dus ruim voor tijd met nog eens vier jaar. "Dat alles ook nog eens in deze moeilijke tijd voor bedrijven, en op privégebied voor de familie Olthof. Naast het hoofdsponsorschap hebben we veel waardering voor de vele manieren waarop Henk en Ria de vereniging steunen. Hiermee helpen ze de vereniging om het sporten voor iedereen betaalbaar te houden."

Trouwe hoofdsponsor
De naam Olthof staat inmiddels ruim 12 jaar op het shirt van het eerste elftal; toen nog als Vesos waar hij ook zelf ooit voetbalde. Als succesvol ondernemer is terug geven aan de gemeenschap ongetwijfeld één van de mooiste dingen die er is. Olthof begon in 1993 met zijn bedrijf, dat door de jaren heen uitgroeide tot 25 medewerkers. Op de vraag waarom hij sponsort, antwoordde Henk in het v.v. Hellendoorn Magazine; ‘’Ik doe dit voor het dorp en de vrijwilligers. De kracht van v.v. Hellendoorn is het ons-kent-ons gevoel. Dat vind ik prachtig.’’ Olthof is niet alleen betrokken bij v.v. Hellendoorn maar steunt ook vele andere verenigingen zoals de Helderse Harmonie en de MCNH.

Met een traan
Het was ook een moment met een traan; zoals velen weten is Henk Olthof namelijk ongeneeslijk ziek. Dat hij als ondernemer en als mens veel betekend heeft voor de gemeenschap blijkt wel uit het feit dat hij zelfs een standbeeld kreeg in Hellendoorn. v.v. Hellendoorn eerde hem onder meer met een kleedkamerbord met één van zijn markante uitspraken. Een blijvende herinnering voor een clubman in hart en ziel.

Foto:
v.v. Hellendoorn Facebook

Afbeelding
Duurzaam Trappen en Fairtrade Happen 1 uur geleden
Joep Wagenmans van VV Hellendoorn maakte de openingstreffer. (Foto: Wim Beunk)
Overtuigende winst VV Hellendoorn tegen SVVN 5 uur geleden
Steam Sister is een van de vele muzikale acts die tijdens de Nacht van Nijverdal van zich laten horen.
Nacht van Nijverdal bruist in centrum POLL 8 uur geleden
Er zijn vijf themasessies te volgen over mentale gezondheid, mediawijsheid, voeding, bewegen en slapen.
Gezond Leven is Kinderspel: themabijeenkomst voor ouders 10 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 11 uur geleden
Afbeelding
'Priscilla': Leven naast Elvis allesbehalve een sprookje 23 uur geleden
Afbeelding
Het einde is in zicht 8 mei, 12:45
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 8 mei, 07:59