Afbeelding
Foto: LE

Rijssensestraat weer geopend

Algemeen

NIJVERDAL - Vanaf begin maart dit jaar zat de Rijssensestraat vanaf De Kachel tot aan de kruising met de Constantijnstraat grotendeels dicht. Maar de straat gaat eindelijk weer open.

Sinds maart is er gewerkt aan het vernieuwen van de riolering en het breder maken van de stoepen. Het asfalt is eruit gegaan en heeft plaats gemaakt voor een mooie klinkerstraat. Ook komt er meer groen. En, niet onbelangrijk, meer ruimte voor de fietsers. Dit werk werd uitgevoerd door Reko grondverzet- en wegenbouwbedrijf uit Raalte. Mirjam Busschers van Pets Place: “Het deel voor onze winkel gaat vrijdag 17 juli weer open. Heerlijk. Bij aanvang vroeg ik mij af of de opbreking impact zou hebben op het klantenbezoek, maar dat was gelukkig niet het geval. Onze klanten bleven ons massaal bezoeken. De Rijssensestraat in het centrum deel, is ook erg mooi geworden en daarvoor zijn we de medewerkers van Reko en de gemeente Hellendoorn erg dankbaar.” Na de bouwvakantie wordt het deel na de Beltmolenweg aangepakt. Uiteindelijk moet de hele straat eind oktober klaar zijn.

Actie
Om de heropening van de straat te vieren, heeft Pets Place Nijverdal samen met Slagerij Pennings een feestelijke actie. Op 17 juli worden 2 luxe barbecues met 2 mooie vleespakketten van Slagerij Pennings verloot. Een goed begin van het weekend of de vakantie!

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 7 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 9 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 17 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25