Afbeelding
Foto: Reike Podt

Wat bezielt je met Rob Harmeling

Algemeen

HELLENDOORN - Op vrijdag 17 juli zendt HOi-tv een speciale aflevering uit van het programma Wat bezielt je. Te gast bij Wil de Bruine is voormalig profwielrenner Rob Harmeling, in het zomerseizoen vaak te zien op de nationale tv in het programma de Avondetappe.

Nu er deze maand geen Tour de France wordt verreden en Harmeling ook niet te zien is als commentator in de Avondetappe kunnen de kijkers van de lokale tv Rob Harmeling horen en zien vertellen over zijn passies. De oud-wielrenner vergelijkt het leven met een etappe in een wielerkoers, waar meer verloren wordt dan gewonnen, waar je de ene dag de held bent, en de andere dag een nobody, waar je vriend een vijand kan worden. Harmeling is er trots op dat hij na zijn wielercarrière verder is ontwikkeld. Zijn ervaringen komen hem goed van pas in de clinics en workshops die hij geeft. Eveneens is hij een gewild spreker.

In de uitzending legt hij uit wat het verschil is tussen je doel en je bedoeling. Over eigenaarschap van je bedrijf, maar vooral van je eigen leven. Ook vertelt hij over zijn bemoeienis met bewegen voor gehandicapten, met name mensen met een dwarslaesie. “Bewegen is geluk”, aldus Harmeling.

HOi biedt in de zomer zonder Tour de France de wielerfans en anderen deze bijzondere aflevering van Wat bezielt je aan, uitgezonden op vrijdagavond 17 juli om 19.30 uur. De uitzending wordt het hele weekend herhaald op de halve even uren en is te zien op de livestream van www.hoimedia.com en uitzending gemist.
Foto: Reike Podt

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 10 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 12 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 14 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 16 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 16 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 18 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 20 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45