Foto: LE

Pietentrein wordt nieuw leven ingeblazen

NIJVERDAL - De Sinterklaascommissie heeft een ander vervoersmiddel moeten kiezen voor de kinderen. De commissie heeft daardoor noodgedwongen afscheid moeten nemen van het bekende treintje.

Jaime en Natasja Fransen daarentegen kregen goed nieuws: "Dankzij sponsor Mulder makelaardij uit Nijverdal hebben wij het Pietentreintje in ons bezit kunnen krijgen. Hierdoor kunnen de kinderen tijdens de sinterklaasperiode weer gratis een rondje door het centrum van Nijverdal meerijden."

Sponsoren
Gezien de staat van het treintje moest er veel aan worden gedaan. Dankzij Gamma Nijverdal hebben ze de trein kunnen voorzien van een nieuwe verflaag! Hierdoor heeft de trekker een geheel nieuw uiterlijk gekregen. "Dankzij Auto Aaltink kunnen we straks weer veilig op weg door de door hen gesponsorde beurt aan de trekker", aldus Jaime. Nu zijn de wagonnetjes aan de beurt. Ze zijn nog op zoek naar een sponsor, die kan helpen aan nieuwe zeilen op het dak. "Denkt u dat u ons voort kunt helpen op welke manier dan ook, dan kunt u contact met ons opnemen via info@sinterklaasnijverdal.nl".

Verhuur
Als de gehele trein gerenoveerd is, willen ze hem proberen te verhuren aan bijvoorbeeld sportteams, schoolklassen en noem maar op. Zo kunnen ze wat inkomsten voor de kas van Sinterklaas genereren en dit weer investeren in leuke projecten tijdens de sinterklaasperiode. De gehele voortgang van de renovatie is te volgen via www.sinterklaasnijverdal.nl. Heeft u interesse of vragen dan kunt u een mail sturen naar info@sinterklaasnijverdal.nl. Ook leuke tips voor de commissie kunt u via dit e-mailadres doorgeven.

Check ook de Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de leuke dingen die gaan komen!

Meer berichten
 
Auto zoeker