Afbeelding

Grote verbouwing Voortman Keukens

Algemeen

RIJSSEN - Komend najaar wordt er gestart met een complete verbouwing van de showroom van Voortman Keukens aan de Nijverheidsstraat. Na het voltooien van de verbouwing van de eerste showroom in Apeldoorn is nu de showroom in Rijssen aan de beurt. Voordat hiermee gestart kan worden moet de showroom helemaal leeg…

De verbouwing van de showroom zal – gezien de omvang - in fases opgedeeld worden waarbij de eerste fase september zal starten. Om ervoor te zorgen dat er gestart kan worden moeten de huidige keukens allemaal weg, meer dan 60 keukenopstellingen! Deze complete keukens inclusief apparatuur, werkblad, spoelbak etcetera gaan nu in de uitverkoop met mooie kortingen. Op de website voortmankeukens.nl zijn alle opstellingen met de bijbehorende prijs te bekijken. De showroom is natuurlijk ook gewoon open, dus de keukens kunnen ook ‘live’ bekeken worden.

Voortman Keukens

Voortman Keukens is al ruim 50 jaar een begrip in Rijssen. Als ervaren specialist op het gebied van keukens hebben ze een afgestemde werkwijze ontwikkeld die kopers op een hele prettige manier naar hun nieuwe keuken begeleid. Persoonlijke aandacht en afstemming zijn daarin de meest belangrijke ingrediënten. Op Voortman kunt u bouwen, al meer dan 50 jaar.

Voortman Keukens, Nijverheidsstraat 40, Rijssen. Telefoon: 0548 - 535 555
www.voortmankeukens.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17