Grote verbouwing Voortman Keukens

RIJSSEN - Komend najaar wordt er gestart met een complete verbouwing van de showroom van Voortman Keukens aan de Nijverheidsstraat. Na het voltooien van de verbouwing van de eerste showroom in Apeldoorn is nu de showroom in Rijssen aan de beurt. Voordat hiermee gestart kan worden moet de showroom helemaal leeg…

De verbouwing van de showroom zal – gezien de omvang - in fases opgedeeld worden waarbij de eerste fase september zal starten. Om ervoor te zorgen dat er gestart kan worden moeten de huidige keukens allemaal weg, meer dan 60 keukenopstellingen! Deze complete keukens inclusief apparatuur, werkblad, spoelbak etcetera gaan nu in de uitverkoop met mooie kortingen. Op de website voortmankeukens.nl zijn alle opstellingen met de bijbehorende prijs te bekijken. De showroom is natuurlijk ook gewoon open, dus de keukens kunnen ook ‘live’ bekeken worden.

Voortman Keukens

Voortman Keukens is al ruim 50 jaar een begrip in Rijssen. Als ervaren specialist op het gebied van keukens hebben ze een afgestemde werkwijze ontwikkeld die kopers op een hele prettige manier naar hun nieuwe keuken begeleid. Persoonlijke aandacht en afstemming zijn daarin de meest belangrijke ingrediënten. Op Voortman kunt u bouwen, al meer dan 50 jaar.

Voortman Keukens, Nijverheidsstraat 40, Rijssen. Telefoon: 0548 - 535 555
www.voortmankeukens.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker