De Welle organiseert zomeractiviteiten voor jong en oud

HELLENDOORN/WIERDEN - De temperaturen stijgen weer, de bomen worden groen en de voorjaarsbloemen staan te pronken in de lentezonnestralen. Tijd voor zomerse activiteiten! Dit jaar ziet de zomervakantie er wellicht anders uit dan gepland. Ga je niet meer op vakantie of juist wat dichter bij huis. Stichting De Welle heeft leuke zomeractiviteiten georganiseerd die hopelijk bijdragen aan het zomerse gevoel. Dit alles natuurlijk binnen de huidige covid-19 maatregelen. Lijkt het jou leuk om aan een van de activiteiten deel te nemen, meld je dan snel aan!

Ben je ouder dan 12 jaar en ben je wel toe aan wat avontuur en uitdaging? Geef je dan vóór 1 augustus op voor de Tocht der Tochten die plaatsvindt op vrijdagavond 7 augustus. De Tocht der Tochten is een speurtocht waarin je verschillende opdrachten krijgt om hints te verdienen over de rest van de route. Meedoen kan per groep (maximaal 6 personen) of alleen.

Op 4 augustus vindt de grote Welle bingo plaats. Vanaf je bank of uit je luie stoel een spannend potje bingo spelen! Deze bingo is live te volgen via een livestream op YouTube. Meedoen? Geef je uiterlijk 31 juli op via zomeractiviteiten@stichtingdewelle.nl. Er zijn mooie prijzen te winnen! Deelname is gratis.

Tot slot heeft De Welle diverse wandel- en fietstochten uitgezet in de mooie omgeving. Vier je vakantie in eigen woonplaats en wil je een dagje genieten van de omgeving en tegelijkertijd lekker bewegen? Maak dan gebruik van deze wandel- en fietsroutes. Elke week ligt er een nieuwe route klaar om de omgeving van de gemeente Wierden en Hellendoorn te ontdekken. De routes zijn te downloaden op www.stichtingdewelle.nl. Ook kun je een route ophalen bij het kantoor van De Welle (op werkdagen ‘s ochtends geopend). Wierden: dokter G.H. Beensweg 21, Nijverdal: Constantijnstraat 32a. Leuk voor jong en oud!

Meer berichten