Op stap excursies langs de Regge Velderberg

Op stap excursies langs de Regge Velderberg

HANCATE - Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘Op Stap’ excursie langs de Regge. Zaterdag 15 augustus is er ’s middags een wandelexcursie vanuit Hellendoorn (Hancate). Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. De ‘Op stap’ excursie wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel. 

Voor deze wandelexcursie zijn de kosten € 5,- per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen, neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl/opstap2020. Onderweg krijgt u van onze landschapsgidsgids uitleg over de prachtige flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Het thema Ruimte voor de rivier, Kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Aanmelden kan via de website, vervolgens ontvangt u een bevestiging met daarin de exacte startlocatie en tijd.

Rekening houden met Corona
Ook tijdens onze wandelingen wordt rekening gehouden met het coronavirus en wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Vooraf aanmelden is dus noodzakelijk. Wanneer u klachten heeft, blijft u natuurlijk thuis.

Kijk voor meer informatie en aanmelden excursie op www.landschapoverijssel.nl/opstap2020.

Meer berichten
 
Auto zoeker