Afbeelding

Zomeravondconcert van Rob Dekay

Algemeen

NIJVERDAL - Zanger en liedjesschrijver Rob Dekay verwierf bekendheid met liedjes als ‘Weg van Jou’ en ‘Je hoeft het niet alleen te doen’, maar ook met zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol’ baarde hij opzien. Op zaterdag 15 augustus komt hij zijn prachtige liedjes laten horen tijdens het Zomeravondconcert in het Openluchttheater Nijverdal.

Dekay is een opvallende verschijning met zijn bijzondere tatoeages en hoed en maakt eigenzinnige en soulvolle country-pop. Deze oude ziel in een jong lichaam heeft een verborgen talent om poëtische teksten te verpakken in aanstekelijke nummers die lekker in het gehoor liggen. In het begin van zijn carrière werkte hij samen onder andere de populaire rapper Dio en zijn debuutplaat ‘Alles gaat voorbij’ werd dan ook met veel lof ontvangen. Ook de samenwerking met Ilse de Lange en Guus Meeuwis zorgde voor twee mooie singles, die gretig aftrek kenden bij zijn nog steeds groeiende schare fans. Dekay werd in de afgelopen jaren gevraagd op festivals als De Zwarte Cross, Paaspop en het Solar Festival, waar hij met veel succes optrad.

BorrelBox
Maak uw theaterbeleving compleet met de BorrelBox van de Zuivelhoeve. Deze box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor 2 personen. Deze box is te boeken bij uw tickets. Indien u al tickets heeft is de BorrelBox te bestellen via: https://bestellen.zinin.com/horeca/bestel/10

Kaarten reserveren
Het zomeravondconcert van Rob Dekay vindt plaats op zaterdag 15 augustus om 19.00 uur in het Openluchttheater Nijverdal aan de Duivecatelaan 11 in Nijverdal. Kaarten voor deze voorstelling kosten 20 euro per stuk en zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de balie van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 35 minuten geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 2 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 18 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 18 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00
Afbeelding
In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub 26 mrt, 10:17