Afbeelding

Hertruiters behalen prijzen in Vriezenveen en De Mortel

Algemeen

HELLENDOORN - Tijdens de dressuurwedstrijd in Vriezenveen afgelopen weekend, hebben diverse leden van de Hertruiters weer hoge ogen gegooid.

Zo was er een eerste plaatst voor Luc Eshuis met zijn pony Black Fire. Hij wist met maar liefst 224 punten in de klasse B dressuur, categorie DE met overmacht de overwinning op te eisen. Zus Melissa Eshuis werd met Forest Fire twee keer tweede in de gecombineerde L1/L2 rubriek, categorie ABC. Ze behaalde 196,5 en 193 punten en startte L1. In de klassen L2 behaalde in de gecombineerde L1/L2 rubriek, categorie DE, Amke Pot met Hooghe Maaten’s Marshmallow een tweede en een derde prijs met 195 en 192,5 punten. Bij de paarden waren er prijzen voor Marije Hutterd met Bartoli in de klasse L1. De combinatie werd 3e met 197 punten. Lotte Bakhuis reed met Happy Lady eb 195,5 punten bij elkaar en mocht daarmee de tweede prijs ophalen.

De Mortel
Aan de andere kant van het land in De Mortel, Limburg, vormde Berber Nijland een gelegenheidscombinatie met Jumpie de pony van haar vriendin en sprong daarmee in de klasse BB, categorie C. Met 75,5 stijlpunten behaalden ze een derde prijs. En het witte lint dat ze daarvoor ontvingen, krijgt een speciaal plekje in huis, want Anky van Grunsven zette daarop op verzoek van Berber haar handtekening!

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54