Afbeelding

Hertruiters behalen prijzen in Vriezenveen en De Mortel

Algemeen

HELLENDOORN - Tijdens de dressuurwedstrijd in Vriezenveen afgelopen weekend, hebben diverse leden van de Hertruiters weer hoge ogen gegooid.

Zo was er een eerste plaatst voor Luc Eshuis met zijn pony Black Fire. Hij wist met maar liefst 224 punten in de klasse B dressuur, categorie DE met overmacht de overwinning op te eisen. Zus Melissa Eshuis werd met Forest Fire twee keer tweede in de gecombineerde L1/L2 rubriek, categorie ABC. Ze behaalde 196,5 en 193 punten en startte L1. In de klassen L2 behaalde in de gecombineerde L1/L2 rubriek, categorie DE, Amke Pot met Hooghe Maaten’s Marshmallow een tweede en een derde prijs met 195 en 192,5 punten. Bij de paarden waren er prijzen voor Marije Hutterd met Bartoli in de klasse L1. De combinatie werd 3e met 197 punten. Lotte Bakhuis reed met Happy Lady eb 195,5 punten bij elkaar en mocht daarmee de tweede prijs ophalen.

De Mortel
Aan de andere kant van het land in De Mortel, Limburg, vormde Berber Nijland een gelegenheidscombinatie met Jumpie de pony van haar vriendin en sprong daarmee in de klasse BB, categorie C. Met 75,5 stijlpunten behaalden ze een derde prijs. En het witte lint dat ze daarvoor ontvingen, krijgt een speciaal plekje in huis, want Anky van Grunsven zette daarop op verzoek van Berber haar handtekening!

Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 13 minuten geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 12 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 14 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 20 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 22 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival gisteren
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39