Afbeelding

Open dag biologisch vleesvee, akkerbouw

Algemeen

HULSEN - De afgelopen jaren staat biologisch voedsel steeds meer in de belangstelling. Bent u geïnteresseerd hoe zo’n bedrijf te werk gaat? Deze zaterdag 29 augustus organiseert biologisch bedrijf Kromholt in Hulsen een open dag.

De familie Bremmer heeft zoogkoeien; deze worden niet gemolken, het kalfje blijft bij de moeder lopen. Ook worden granen, mais en gras/klaver verbouwd. Tijdens de open dag krijgt u uitleg over de biologische werkwijze. U kunt het vee en de machines om het land te bewerken bekijken. Verder is er informatie over bijen, is er een puzzeltocht over het erf voor kinderen en een kleurplaat om mee te nemen. Naast de verkoop van honing en eieren is het mogelijk om een klein vleespakket te kopen. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom aan de Noordelijke Hoofddijk 21 in Hulsen. Uiteraard houden bezoekers zich aan de geldende coronamaatregelen.

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 3 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 5 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 7 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 19 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 21 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 23 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 28 mrt, 13:33