Afbeelding
Foto: Nick Ormondt

ZINiN Theater start theaterseizoen met Karin Bloemen

Algemeen

NIJVERDAL - Het is weer tijd voor theater! Nog nooit is de drang bij het ZINiN Theater zo hoog geweest om weer te mogen beginnen. Vol goede moed gaat ZINiN dan in september ook van start met het nieuwe theaterseizoen. 

Er is achter de schermen vol energie gewerkt aan een nieuw theaterprogramma, weliswaar tot eind december en volledig ‘coronaproof. ZINiN is trots op het resultaat en stelt alles in het werk om er een mooi seizoen van te maken, waarin namen als Karin Bloemen, Eric Corton & Susan Visser, Tim Akkerman, Rayen PandayLebbis en Diederik Jekel voorbij komen. Het complete programma is te vinden op www.zinin.com en kaarten zijn te reserveren vanaf maandag 7 september om 10.00 uur.

Oude bekenden en nieuwe gasten

ZINiN verwelkomt dit seizoen oude, maar ook nieuwe namen. Denk daarbij aan oude vertrouwde namen als cabaretier Thijs Kemperink en Sjaak Bral die al eerder op de Nijverdalse planken stonden. Nieuwe ster aan het firmament is onze streekgenoot Johanna ter Steege, uiteraard bekend van de bioscoophit ‘De Beentjes van Sint Hildegard’Het publiek kan ook de diepte ingaan met een inspirerend en therapeutisch theatercollege van wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Voor de kids staat er ook nog een knotsgekke voorstelling van Meneer Monster geprogrammeerd. 

Start kaartverkoop

Op maandag 7 september vanaf 10.00 uur gaat de ticketverkoop voor het nieuwe seizoen van start via de website www.zinin.com en de reserveerlijn 0548-624489. ZINgevers van het theater hebben de mogelijkheid om enkele dagen eerder kaarten te bestellen. Voor het nieuwe theaterseizoen geldt wel dat er een maximum aantal van 78 personen in de theaterzaal aanwezig mag zijn, dus het advies is om er snel bij te zijn, want vol is vol. Uiteraard is een bezoek aan het ZINiN Theater geheel ‘coronaproof’ en kan het publiek veilig en met een gerust hart genieten van een avondje theater.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 1 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 19 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17