Afbeelding

Tour de Friet: heerlijke puntzak friet voor ouderen in Nijverdal

Algemeen

Bruisend Nijverdal is een feest voor iedereen, van 0 tot 100. Voor alle leeftijden organiseren wij een leuke activiteit. Dus ook voor onze senioren. In de feesttent wordt jaarlijks een gezellige meezingmiddag voor alle senioren gehouden. Helaas kan dat feest vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Om alle ouderen toch een feestje te komen brengen, staat donderdag 10 september ‘Tour de Friet’ op het programma.

De seniorenmiddag tijdens Bruisend Nijverdal wordt jaarlijks door honderden senioren bezocht. “Een gezellige en dankbare middag”, vertelt Ewald. “Heerlijk om te zien hoe iedereen glimlachend en nog nazingend de tent verlaat. Daarom wilden we deze doelgroep dit jaar absoluut niet vergeten. Met Tour de Friet hopen we een activiteit neer te zetten dat volledig coronaproof is.”

Met een mobiele frietkraam gaan vrijwilligers die dag op pad langs de verschillende verzorgingstehuizen om de bewoners te trakteren op een puntzak friet. Heerlijke versgebakken knapperige frietjes in een puntzak met een flinke dot mayonaise of andere saus erbij, wie vindt dat nu niet lekker? De friet wordt gebakken en aangeboden door de Gulle Goedzak. Rondom de mobiele frietkraam wordt door hen en de vrijwilligers van Bruisend Nijverdal alles gezellig aangekleed met onder andere: vlaggetjes, vrolijke verlichting en gezellige muziek. Genieten toch?!”

De gehele tour verloopt natuurlijk helemaal volgens de maatregelen van het RIVM. Onze gezondheid is het allerbelangrijkst.

René en José geflankeerd door hun zonen, voor hun bedrijfspand in Haarle. Trots dat ze al 25 jaar met veel plezier dit bedrijf runnen.
'Zijn trots op wat we bereikt hebben' 4 uur geleden
Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 6 uur geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 7 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 8 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 8 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 12 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 13 uur geleden