Afbeelding

Organisatie: Feest, maak plezier, maar doe het veilig!

Algemeen

Beste mensen,

2020 wat een jaar… Wat is er toch veel gebeurd en wat gaat het jaar ons nog brengen. Zaken welke altijd vanzelfsprekend waren, veranderden van vandaag op morgen. Wie had hier rekening mee gehouden, op zijn zachtst uitgedrukt… een enkeling.

Maart 2020, de wereld staat even stil. Niemand weet van de hoed en de rand. We zijn nu een half jaar verder en redelijk gewend geraakt aan het “tijdelijk abnormaal”. Natuurlijk hoop ik, net als velen, dat we snel weer veilig het leven kunnen vieren, samen zingen, samen ontmoeten en samen lachen zonder dat we bang hoeven te zijn onszelf of een ander ziek te maken of nog erger. En ja wat mis ik het dansen en plezier maken, de knuffels en zoenen met de mensen die me dierbaar zijn. Laten we hopen dat we snel weer terug kunnen en mogen naar ‘normaal’.

Om niet te vergeten wat normaal en belangrijk is voor ons als mensen, hebben wij als bestuur van Bruisend Nijverdal niet gekeken naar de onmogelijkheden. We keken naar wat WEL kan… “As ut n't geet zoas ut mut, mut ut mear zo as ut geet” was het motto. We zijn op zoek gegaan naar een coronaproof alternatief. En dat is ons inziens goed gelukt. Bruisend Nijverdal is en blijft een sociaal feest van ontmoeten en plezier hebben! Anders dit jaar, maar veilig en mooi!

Erg fijn waren dan ook de positieve reacties die wij van iedereen kregen na de bekendmaking van de verschillende activiteiten. En we worden ook heel blij van de steun van vele lokale ondernemers. Zij hebben dit feest, door hun financiële bijdrage, voor ons mogelijk gemaakt! Super, super bedankt!

2020, het jaar dat Bruisend Nijverdal 10 jaar bestaat zal anders zijn… maar laten we genieten van wat wel kan. Voor 2021 gaan we kijken hoe de vlag er dan weer bij staat.

Mensen….. Feest, maak plezier, maar doe het veilig!

Namens bestuur en vrijwilligers,

Ewald Aaltink

Voorzitter Bruisend Nijverdal.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 11 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 16 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 19 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 21 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53