Afbeelding

Expositie Eigen Oogst 2020 afgelast

Algemeen

HELLENDOORN - Het bestuur van de Stichting Eigen Oogst, dat jaarlijks de expositie van beeldende kunst organiseert voor amateurkunstenaars uit de gemeente Hellendoorn, heeft een moeilijk besluit genomen en de expositie Eigen Oogst 2020 afgelast.

Er is zorgvuldig afgewogen of het verantwoord is om dit jaar de 18e expositie voor amateurkunst in De Smidse door te laten gaan. Misschien tegen beter weten in, hoopte het bestuur dat er na de zomer oplossingen zouden zijn om het coronavirus te bestrijden en de risico’s op besmettingen te beperken. Helaas blijkt dat het tegendeel waar is. Juist het grote succes van ‘Eigen Oogst’, met ieder jaar ruim tweehonderd deelnemende kunstenaars, de inzet van tientallen vrijwilligers en duizenden bezoekers, maakt dat het niet veilig is om de expositie Eigen Oogst in november te laten doorgaan.

Alternatieven
Er is nog overwogen alternatieven te ontwikkelen voor de expositie maar deze zijn niet te vergelijken met de sfeer, de emotie en kracht van de expositie die Eigen Oogst jaarlijks uitstraalt. In november 2021 hoopt de stichting alsnog de 18e editie van Eigen Oogst te organiseren.

Kijk voor actuele informatie op www.eigenoogst.nl.

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 43 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 2 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 4 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 6 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 18 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 20 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 22 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen gisteren