Foto: LE

‘Gezelligste kroeg van Nijverdal’ is thuis te beleven

NIJVERDAL - Vol trots heeft het team van Bruisend Nijverdal, in samenwerking met de lokale horeca, een supergaaf coronaproof programma voor zaterdagavond 12 september gepresenteerd.

Deze avond kan al niet meer stuk, gezien alle positieve reacties en reserveringsverzoeken die bij onze lokale horeca zijn binnengekomen. Zo veel zelfs dat de verwachting bestaat dat er geen plaats is voor iedereen. Om het evenement toch coronaproof te houden en zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten, wordt de YouTube live-stream openbaar gesteld. Het gezelligste café van Nijverdal is dus zaterdag 12 september ook thuis via een livestream te volgen. De link is te vinden op www.bruisendnijverdal.com en via de Facebook en Instagram pagina van Bruisend Nijverdal. Heb je geen plekje meer bij de lokale horeca? Sluit dan thuis aan met vrienden of familie (maximaal 6 personen). Veiligheid staat voorop!

Vanuit de studio van DJ voor Jou zal de bekende DJ Lars verzoeknummers gaan draaien. Jouw verzoeknummers… De beelden worden live gestreamd via Youtube en via de vele (mobiele) schermen en televisies die bij de verschillende cafés en kroegen komen te hangen. Vanaf jouw eigen plek kun je deze verzoeknummers aanvragen. Tussendoor doet razende reporter Bas Jongejan verslag van de sfeer. Ook zijn er de gehele avond diverse spelelementen te zien en te beleven, waarmee ludieke prijzen zijn te winnen.

Meer berichten
 
Auto zoeker