Verhalenwedstrijd

NIJVERDAL - ZINiN Taal daagt u uit: Wat heeft Corona met u gedaan? Doe mee aan de verhalenwedstrijd en schrijf een kort verhaal over deze bizarre tijden.

Doe mee aan de ZINiN Taal verhalenwedstrijd in de gemeente Hellendoorn en gooi uw frustraties, belevenissen of verdriet van deze nieuwe werkelijkheid op papier. Schrijf een goed verhaal. U heeft zichzelf in de afgelopen maanden vast vragen gesteld, die in onze oude ‘normale’ wereld nooit in u opgekomen waren. Het nieuwe ‘normaal’ leidt tot frustraties, verdriet en talloze andere emoties. ZINiN vraagt u die te delen in een goed verhaal voor de ZINiN Taal verhalenwedstrijd.

Voorwaarden
U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om mee te kunnen dingen naar de winst. Allereerst moet u inwoner zijn van de gemeente Hellendoorn. U mag één verhaal van maximaal 500 woorden inzenden en daarbij moeten vijf van onderstaande woorden gebruiken worden: ontwijkstress, samen/alleen, frontbericht, thuisisolatie, immuniteit, zoomsessie of hangouten, huidhonger, hoestschaamte, lockdown kilo, besmettingscurve, coronakapsel, kuchscherm, kletshuisje, checkgesprek, anderhalvemetereconomie, contactberoep, coronadiploma, teststraat, vouchervakantie of toogviroloog.

Jury
Een deskundige jury beoordeelt de verhalen. De schrijvers van de beste verhalen komen op een ‘short list’ te staan en worden uitgenodigd voor de lezing van Wim Daniëls op 24 november in het ZINiN Theater. Deze bekende schrijver zal hoogstpersoonlijk de prijs, een mooi cultureel verrassingspakket, aan de winnaar overhandigen. Om zoveel mogelijk mensen nog de gelegenheid te geven om mee te doen aan de wedstrijd, is de inleverdatum met een maand verlengd tot 1 november 2020. Stuur naar: verhalenwedstrijd@zinin.com.

Meer berichten
 
Auto zoeker