Afbeelding

Verhalenwedstrijd

Algemeen

NIJVERDAL - ZINiN Taal daagt u uit: Wat heeft Corona met u gedaan? Doe mee aan de verhalenwedstrijd en schrijf een kort verhaal over deze bizarre tijden.

Doe mee aan de ZINiN Taal verhalenwedstrijd in de gemeente Hellendoorn en gooi uw frustraties, belevenissen of verdriet van deze nieuwe werkelijkheid op papier. Schrijf een goed verhaal. U heeft zichzelf in de afgelopen maanden vast vragen gesteld, die in onze oude ‘normale’ wereld nooit in u opgekomen waren. Het nieuwe ‘normaal’ leidt tot frustraties, verdriet en talloze andere emoties. ZINiN vraagt u die te delen in een goed verhaal voor de ZINiN Taal verhalenwedstrijd.

Voorwaarden
U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om mee te kunnen dingen naar de winst. Allereerst moet u inwoner zijn van de gemeente Hellendoorn. U mag één verhaal van maximaal 500 woorden inzenden en daarbij moeten vijf van onderstaande woorden gebruiken worden: ontwijkstress, samen/alleen, frontbericht, thuisisolatie, immuniteit, zoomsessie of hangouten, huidhonger, hoestschaamte, lockdown kilo, besmettingscurve, coronakapsel, kuchscherm, kletshuisje, checkgesprek, anderhalvemetereconomie, contactberoep, coronadiploma, teststraat, vouchervakantie of toogviroloog.

Jury
Een deskundige jury beoordeelt de verhalen. De schrijvers van de beste verhalen komen op een ‘short list’ te staan en worden uitgenodigd voor de lezing van Wim Daniëls op 24 november in het ZINiN Theater. Deze bekende schrijver zal hoogstpersoonlijk de prijs, een mooi cultureel verrassingspakket, aan de winnaar overhandigen. Om zoveel mogelijk mensen nog de gelegenheid te geven om mee te doen aan de wedstrijd, is de inleverdatum met een maand verlengd tot 1 november 2020. Stuur naar: verhalenwedstrijd@zinin.com.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 8 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 9 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 17 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25