Foto:

Drive-In Bioscoop Nijverdal - Een unieke ervaring

NIJVERDAL - Amerikaanse taferelen in Nijverdal: op vrijdag 11 september verandert het marktplein in een heuse Drive-In Bioscoop. Niet alleen corona-proof, maar ook weather-proof, want de film bekijk je vanuit je eigen luie (auto)stoel. “We hebben gekozen voor een absolute topfilm voor alle leeftijden: Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury”, aldus een woordvoerder van de organisatie.

Het team van bruisend Nijverdal werkt voor dit unieke event samen met de lokale bioscoop ZINema. Zij zorgen ervoor dat het terrein geheel in stijl wordt aangekleed, inclusief sfeervolle verlichting en passende muziek van een plaatselijke DJ.

De film is te zien op een enorm ledscherm en het geluid schalt niet uit de boxen, maar kan worden opgezocht via FM radio. Dit bijzondere event mag u dus niet missen!

De Drive-In Bioscoop heeft ruimte voor 80 tot 100 auto’s, maar de organisatie houdt zich wel aan de geldende coronamaatregelen. Zo is er geen limiet wat betreft het aantal mensen in de auto wanneer ze tot een huishouden behoren. Als je niet tot hetzelfde huishouden behoort, dan gelden dezelfde regels als in de horeca (met maximaal 1 of 2 andere personen in de auto).

Daarnaast moeten de inzittenden in de auto blijven, gezellig op een kleedje naast de auto de film kijken is niet toegestaan. De raampjes van de auto mogen natuurlijk wel wagenwijd open. Het marktplein is om 20.00 uur geopend voor alle deelnemende auto’s. De film begint om 21.00 uur en is om 23.00 uur afgelopen. Vanwege de maatregelen moet je wel online inschrijven via: www.bruisendnijverdal.com, er is geen losse verkoop.

Entree: 19,95 euro per auto. Dit sterk gereduceerde tarief is mede mogelijk gemaakt door vele lokale sponsoren. Kom genieten van de Drive-In Bioscoop. Zin in een drankje of snack tijdens de voorstelling? Ook dat is mogelijk. Uiteraard worden de 1,5 meter maatregelen gewaarborgd.

De film
Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Meer berichten
 
Auto zoeker