<p>DJ Lars</p>

DJ Lars

(Foto: )

‘Gezelligste kroeg van Nijverdal’

NIJVERDAL - Vol trots presenteert het team van Bruisend Nijverdal, in samenwerking met de lokale horeca, een supergaaf coronaproof programma voor de zaterdagavond 12 september. Een geweldige meezingavond die je niet mag missen. Voor even is HEEL Nijverdal de gezelligste kroeg van Nijverdal.

Dit jaar geen mega feesttent op het marktplein, maar meerdere ‘tenten’ in het dorpshart. De avond is geschikt voor een hele brede doelgroep, bijna alle cafés en kroegen in Nijverdal werken mee! Zoek dus een plekje bij jouw favoriete horecagelegenheid en beleef dit spektakel mee. De horeca is namelijk een veilige plek om uit te gaan. ‘Als je feest, doe dat dan in de horeca.’ Dit gaf ook het kabinet aan in de persconferentie enige tijd geleden.

Bruisend Nijverdal draait om gezelligheid, verbondenheid en saamhorigheid. Dat komt deze avond allemaal samen. Vanuit de studio van DJ voor Jou zal de bekende DJ Lars verzoeknummers gaan draaien. Jouw verzoeknummers… De beelden worden live gestreamd op vele (mobiele) schermen en televisies die bij de verschillende cafés en kroegen komen te hangen. Vanaf jouw eigen plek bij deze horecagelegenheid kun je deze verzoeknummers aanvragen.

Tussendoor doet razende reporter Bas Jongejan verslag van de sfeer. Ook zijn er de gehele avond diverse spelelementen te zien en te beleven, waarmee ludieke prijzen zijn te winnen voor het ‘beste’ café/terras. Wellicht is het handig om alvast een plekje in je favoriete kroeg te reserveren, want dit wordt één groot meezingfestijn.

De deelnemende horecagelegenheden zijn: De Budde, Toi Toi, Murphy’s, De Kachel, Uncle Sam, de Gauwe Geit en N’Joy.

Meer berichten
 
Auto zoeker