Afbeelding
Foto:Shutterstock.com

Nijverdalse familiedag met wandel-, fiets- en autopuzzeltocht

Algemeen

NIJVERDAL - De laatste dag van Bruisend Nijverdal sluiten we traditioneel af met de Nijverdalse Familiedag. Dit jaar ziet deze bruisende dag er iets anders uit dan andere jaren. Maar… Zeker niet minder leuk. We presenteren jullie een sportieve en gezellige activiteit dat volledig corona-proof is: een wandel-, fiets- en autopuzzeltocht!

Een puzzeltocht voor het hele gezin, van jong tot oud. We bieden voor ieder wat wils: wil je actief wandelen?; Wil je een leuke fietstocht maken (plusminus 2 uur) of juist wat meer kilometers afleggen met de auto?! De keuze maak je zelf.

Dit is zonder twijfel het leukste gezinsuitje tijdens de coronavirus periode. De wandeltocht gaat namelijk vooral door Nijverdal. Je komt langs leuke bezienswaardigheden die zelfs de ECHTE Nijverdallers nog nooit gezien of van gehoord hebben.

De fiets- en autopuzzeltocht gaan ook door de hele gemeente Hellendoorn en buurgemeentes. Onderweg staan onze sponsoren gereed om de honger te stillen en de dorst te lessen. Wellicht is het gezellig om deze dag af te sluiten met een hapje of drankje bij onze plaatselijke horeca.

De tochten zijn uitgezet door enthousiaste vrijwilligers: Berry Nieland (wandeltocht), organisatie Bruisend Nijverdal (fietstocht) en Henk en Wilfred Beuker (autotocht).

Geef je nu snel op via de website: www.bruisendnijverdal.com. Deelname is geheel GRATIS.

Afbeelding
LSVN houdt weer een Straat- en wijktoernooi 39 minuten geleden
Afbeelding
Twee keer goud voor G.V. Fysion in regiofinale 2 uur geleden
Afbeelding
Ashley en Fayèn turnen individuele finale 2 uur geleden
Afbeelding
Goede prestaties, geen kans op medailles door een tekort aan juryleden 2 uur geleden
Senioren dames en jeugd heren
Veel medailles voor springers G.V. Fysion 3 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 6 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 7 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 8 uur geleden