Feestweek bij Thuisin Rijssen: deze week 21% BTW korting

RIJSSEN - Je leest het goed, 21% BTW korting op alles bij Thuisin Rijssen. Dus kom vooral langs als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, raamdecoratie, behang en veel meer! Naast dat je 21% BTW korting krijgt op alles, ben je ook van harte welkom om mee te doen met de verschillen de workshops! Maar wat is dan precies het programma? Vol, gezellig, leerzaam, feestelijk en uiteraard coronaproof.

Maandag 5 oktober – raamdecoratie en horren

Vandaag staat in het teken van raamdecoratie en horren. Laat je inspireren en adviseren over de beste raamdecoratie voor jouw interieur. En bereid je voor op de volgende zomer, laat horren aanmeten in je volledige woning. Niets zo vervelend als muggen in huis.
LET OP! Vandaag kun je je raamdecoratie terug winnen! – Kom op maandag 5 oktober langs bij Thuisin Rijssen voor deze actie.

Dinsdag 6 oktober – workshop kleuradvies

Weet jij niet welke kleuren je moet combineren in je interieur? Vind je het lastig om er één geheel van te maken? Meld je dan zsm aan voor de gratis workshop kleuradvies, volledig verzorgd door onze stylistes! Uiteraard geldt hier ook VOL = VOL. Dus meld je gauw aan in onze winkel voor de workshop om 10.00 of om 14.00 uur.

Woensdag 7 oktober - pimp je meubels

Hoe leuk is dat, oude meubels een make-over geven. We gaan meubels pimpen! Deze workshop is enorm populair, dus meld je nú aan voor deze gratis workshop om 10.00 of om 14.00 uur. VOL = VOL.

Donderdag 8 oktober – vloerendag

Vandaag leer je hoe een vloer wordt gelegd, want dat is vakwerk! En schaf je nu een vloer aan vanaf 40m²? Dan krijg je €200,- korting op een kleed naar keuze! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Vrijdag 9 oktober – traprenovatie

Is jouw trap aan vernieuwing toe? Laat je informeren over traprenovaties van Stairsolutions, uiteraard in de winkel.

Zaterdag 10 oktober – workshop moodboards

Jaa! Knutselen. Helemaal leuk. Maak een moodboard van jouw favoriete interieur. Samen met onze stylistes. Gratis en voor niets, maar ook hier geldt. VOL = VOL! En er is ook nagedacht over de kleinsten, die kunnen zich vermaken op het kinderplein!

Heb je je nog niet aangemeld voor één van de workshops? Doe dat dan nu het nog kan. Zien we jou ook tijdens deze feestweek en pak jij die 21% BTW korting mee? Natuurlijk! Gezellig!

Meer berichten
 
Auto zoeker